ANUNT! Dorim sa va anuntam cu mare nerabdare ca ne-am redeschis portile cu data de 15.06.2020 cu programul SCOALA DE VARA DE LIMBA ENGLEZA 2020 - Cursul Young Learners Speak & Improve

1/10
BINE AI VENIT LA
ACADEMIA EINSTEIN

Universul este oare infinit?

La aceasta intrebare ii vom lasa pe elevii Academiei Einstein sa  raspunda.

Deoarece cunoasterea este o experienta  pe care noi o propunem copiilor dumneavoastra. Apoi educatia este la randul ei o experienta de colaborare. Parinti, profesori, parteneri si elevi lucreaza impreuna ca o echipa pentru a maximiza potentialul de invatare al fiecarui copil.

Centrul educational si cultural Academia Einstein este situat in sectorul 1, in frumosul cartier Bucurestii Noi, la cateva minute distanta de statia de metrou Parc Bazilescu. 

Cu data de 28 Noiembrie 2019 Academia Einstein a devenit Centru autorizat de pregatire examene Cambridge Assessment English in parteneriat cu EECentre European Examinations din Bucuresti precum si Centru partener al celui mai iubit Concurs International de Limba Engleza "Koala International Competition".

Centrul educational si cultural Academia Einstein este situat in sectorul 1, in frumosul cartier Bucurestii Noi, la cateva minute distanta de statia de metrou Parc Bazilescu. Cu data de 28 Noiembrie 2019 Academia Einstein a devenit Centru autorizat de pregatire examene Cambridge Assessment English in parteneriat cu EECentre European Examinations din Bucuresti precum si Centru partener al celui mai iubit Concurs International de Limba Engleza "Koala International Competition".

 

In cadrul Einstein After si Before School am ales limba Engleza ca limba principala de studiu, ghidandu-ne dupa manualele Cambridge Assessment English. Punem la dispozitie 5 clase "master" de elevi cu varsta de la 6 ani. Activitatile educative si interactive se desfasoara  conform Orarului Einstein unde fiecarei zi a saptamanii ii dedicam un domeniu al cunoasterii: ziua de Luni o dedicam "Artelor" si "Romaniei"; ziua de Marti o dedicam "Stiintei"; ziua de Miercuri o dedicam "Matematicii"; ziua de Joi o dedicam "Experimentelor si Lucrului cu mainile"; ziua de Vineri o dedicam "Literaturii". Si tot asa, de luni pana vineri, saptamana de saptamana.

In completare Cursurile de limbi straine si Atelierele Einstein pentru copii sunt dedicate invatarii limbii germane prin Cursul Schiller, limbii engleze prin  Cursul Cambridge English, limbii chineze prin Cursul Confucius, tehnicii picturii si desenului, tehnicii scrierii (caligrafie), matematicii, sahului, dansului, gatitului, precum si invatarii unui instrument muzical.

In timpul vacantelor intersemestriale desfasuram programele Scolii de vacanta Einstein unde activitatile educative, axate pe diferite teme ale cunoasterii, sunt imbinate cu vizite in orasul nostru si orase din apropiere.

 

Vara copiii se bucura de Cursul Young Learners Speak & Improve ce include 15 ore de limba Engleza in fiecare saptamana si le ofera o experienta incantatoare, datorita combinatiei intre orele dinamice de limba Engleza din prima parte a zilei si activitatile interactive realizate prin joc din a doua parte a zilei.

ATELIERE PENTRU COPII

varsta 6 - 12 ani

Timpul liber al copilului devine o recreatie si creatie infinita prin Atelierele Cunoasterii Einstein.

Inscrie-te azi la Atelierele de Arta: Pictura, Desen, Fotografie, Cooking (Arta Culinara), Art&Craft; sau la Atelierele de Stiinte exacte: Educatie financiara, "Expert in Matematica", Sah, Experimente Fizica si Chimie; sau Caligrafie; sau la Atelierele de Muzica: Pian si Vioara!

EINSTEIN AFTER & BEFORE SCHOOL

profil limba engleza

Elevii sunt provocati sa exceleze la materiile unde sunt talentati. Elevii se distreaza invatand prin activitati creative si interactive.

Inscrie-te in Clasele Einstein, Arhimede, Aristotel si Newton!

CURSURI limba CHINEZA, GERMANA, ENGLEZA PENTRU COPII

varsta 5 - 12 ani

Cursuri de invatare a limbii germane in parteneriat cu Casa de Cultura Friedrich Schiller cu eliberarea Goethe Zertifikat, a limbii chineze cu profesor experimentat din cadrul Institutului Confucius si a limbii engleze - cursuri Cambridge Assessment English.

Inscrie-te azi!

SCOALA DE VACANTA

varsta 5 - 11 ani

Pe perioada vacantelor scolare  desfasuram programele

"Scoala de Toamna"

"Scoala de Iarna",

"Scoala de Primavara",

"Scoala de Vara"

pentru copii de la 5 la 11 ani

EVENIMENTE VIITOARE
CONTACTEAZA-NE

Centrul nostru educational si cultural este situat in proximitatea Statiei de Metrou Parc Bazilescu din sectorul 1 Bucuresti la confluenta cartierelor Pajura, Bucurestii Noi, Damaroaia, Baneasa, Piata Presei Libere, in

Strada Subcetate nr.118

sector 1 cod postal 012817

Bucuresti.

Telefon: 0734193424

Email: contact@academiaeinstein.org

FOLLOW US
  • After School Bucurestii Noi Ateliere
NEWS

Academia Einstein este Centru autorizat de Pregatire examene Cambridge Assessment English din 28 Noiembrie 2019

Mult succes elevilor nostri!

Centrul Educational si Cultural ACADEMIA
Iunie
-
August
2020

In saptamanile 15.06.2020 - 31.07.2020 si 10.08.2020 -04.09.2020 vom desfasura Programul Scolii de Vara 2020 de limba Engleza, cursul Young Learners Speak & Improve.

Copiii se vor bucura in fiecare saptamana de 15 ore de limba engleza si o serie de activitati interactive si creative in cursul diminetii si dupa-amiaza. 

Din 18.05.2020 conditiile de desfasurare au fost modificate data fiind pandemia de Coronavirus (Covid-19).

Programul educational:

Scoala online Einstein e-Learning din 27 Aprilie 2020

Pentru a sustine invatarea de acasa din 27 aprilie 2020 am activat programul educational Scoala online Einstein e-Learning. 

Am dat START-ul inscrierilor in anul academic 2020-2021

Descopera programul educational, cursul si atelierul potrivit pentru copilul tau!

Einstein After si Before School

Cursuri limbi straine pentru copii

         Invata engleza

         Invata chineza

         Invata germana

Ateliere pentru copii