EINSTEIN AFTER & BEFORE SCHOOL

profil engleza

Ultima actualizare: vineri 5 februarie 2021

Anul scolar 2020 - 2021 este anul cu cele mai mari provocari

In contextul pandemiei de Covid-19 am implementat masuri, in acord cu normele edictate de catre autoritati, pentru a proteja sanatatea si pentru a preveni raspandirea Covid-19.

Pentru ca siguranta copiilor, a profesorilor, a partenerilor nostri si a comunitatii este o prioritate pentru noi, activitatile educationale derulate in cadrul programului Einstein After & Before School au suferit modificari. Acestea includ:

 

  • prezentarea unui aviz epidemiologic eliberat cu cel mult 3 zile inainte de data participarii copilului dumneavoastra la programul Einstein After & Before School;

  • completarea Declaratiei pe proprie raspundere in ziua participarii copilului dumneavoastra la programul Einstein After & Before School;

  • limitarea numarului de locuri de la 50 la 34 la programul Einstein After si Before School in anul scolar 2020-2021, limitarea numarului de clase de la 5 la 4, limitarea numarului de copii in clase;

  • limitarea numarului de locuri la 5 copii in clasele cursurilor Cambridge English incluse in taxa la tipul de program Academic English

De ce Einstein?
Elevii sunt provocati sa exceleze la materiile unde sunt talentati

La Einstein After & Before School prin mediul pe care l-am creat ne dorim sa valorificam potentialul fiecarui copil si sa il ajutam sa exceleze la materiile unde este talentat.

Limitand numarul de copii la (cel mult) 12 in clasa le permite profesorilor nostri sa individualizeze lectiile si sa atinga standardul nostru ridicat privind intelegerea materiei predata la scoala.

Asiguram suport elevilor pentru orele de scoala desfasurate online

In acest an scolar asiguram suport pentru scoala desfasurata online prin punerea la dispozitia elevilor a conexiunii la internet si imprimarea fiselor primite pe parcursul orelor de curs.

Limba Engleza este limba principala de studiu

In cadrul Einstein After & Before School limba principala de studiu este limba Engleza si folosim manuale Cambridge Assessment English.

In parteneriat cu Centrul EECentre European Examinations - Centru Platinum de Examinare Cambridge Assessment English, Academia Einstein este Centru autorizat de pregatire examene Cambridge.

Cu Cambridge English, copiii isi imbunatatesc nivelul de engleza pas cu pas si raman motivati datorita adeverintelor care dovedesc progresul acestora pe tot parcursul anului scolar. 

Elevii se distreaza invatand prin activitati creative si interactive 

​Jumatate din distractia de a fi cursant la noi este data de toate metodele noi si creative ale profesorilor nostri pe care acestia le folosesc pentru ca cel mic sa invete.

Dupa efectuarea temelor oferim un program de engleza activa si activitati creative si interactive, prevazute in Orarul Einstein, pentru a da copilului dumneavoastra oportunitatea de a-si pune in valoare abilitatile. Evolutia si pasiunile fiecarui copil sunt monitorizate de la semestru la semestru in tot cursul anului scolar.

Zilele saptamanii sunt dedicate cunoasterii: Orarul Einstein

Ritmul cunoasterii si experimentarii de catre copiii dumneavoastra este dat de Orarul activitatilor Einstein.

Activitatile fiecarei zi a saptamanii sunt planificate pe un domeniu principal de studiu, astfel:

- ziua de Luni o dedicam "Artelor" si "Romaniei";

- ziua de Marti o dedicam "Stiintei";

- ziua de Miercuri o dedicam "Matematicii";

-  ziua de Joi o dedicam "Lucrului cu mainile";

- ziua de Vineri o dedicam "Literaturii".

Si tot asa, de luni pana vineri, saptamana de saptamana.

Patru clase "master" in anul scolar 2020 - 2021

Einstein After School & Before School pune la dispozitie 4 clase "master" de elevi cu varsta de la 6 ani: clasele Einstein, Pitagora, Aristotel, Newton.

Patru clase de studiu al limbii Engleze 

In vederea studierii limbii engleze copiii sunt grupati in functie de nivel si varsta la:

- Clasa Ping&Pong Nivel Starter (0)

- Clasa Kid's Box 1

- Clasa Kid's Box 2

- Clasa Kid's Box 3

Alimentatie sanatoasa

Pentru noi hrana este la fel de importanta ca si educatia. De aceea am dezvoltat in bucataria proprie a Academiei Einstein un meniu perfect echilibrat, adaptat segmentelor de varsta si stadiilor de dezvoltare ale copiilor.

Scoli arondate

Transportul este asigurat de la Scolile arondate Einstein After & Before School, respectiv de la Scolile gimnaziale nr.178, nr.179, nr.192, nr. 6, nr. 7, Scoala Herastrau, Liceul Nicolae Iorga.

  • After School Bucurestii Noi Ateliere
FOLLOW US
Centrul Educational si Cultural ACADEMIA

Alege pachetul educational potrivit copilului tau

Clasele in anul scolar 2020 - 2021

Clasa Einstein

 

Tip program: Afterschool (de la 6 ani)

Locuri in clasa: 12

Clasa Pitagora

 

Tip program: Afterschool (de la 6 ani)

Locuri in clasa: 5

geometry-1044090_640.jpg

PERIOADA INSCRIERILOR

 

15 IULIE - 11 SEPT 2020

pentru INSCRIERILE ON-LINE

07 SEPT - 11 SEPT 2020

INSCRIERILE la sediul Academiei

14 SEPTEMBRIE 2020

DATA DE INCEPERE A ANULUI SCOLAR 2020 - 2021

Clasa Aristotel

 

Tip program: Beforeschool si Afterschool

Locuri in clasa: 7

Clasa Newton

Tip program: Afterschool (de la 6 ani)

Locuri in clasa: 10