PARTENERI

CMI Doctor Amalia Dragomir Marilena

Pentru ca ne dorim un mediu interior sanatos, doamna Doctor Amalia Dragomir Marilena din cadrul Policlinicii din strada Clabucet nr.4-6  sectorul 1 este cea care supravegheaza starea de sanatate a elevilor si personalului Academiei Einstein de la supervizarea meniurilor si pana la implementarea normelor de igiena in incinta Academiei. 

Casa de Cultura Friedrich Schiller

In cadrul Academiei Einstein invatarea limbii germane, dar, in egala masura si invatarea limbii engleze, este un lucru care trebuie invatat! Astfel unul dintre partenerii nostri in calea invatarii acestei limbi in cadrul Atelierului "Schiller" de Limba Germana cu profesor experimentat este Casa de Cultura Friedrich Schiller din Bucuresti. In urma promovarii examenului de nivel B1 si B2 copiii vor primi Goethe Zertifikat Deutsch.

Institutul Confucius din cadrul Universitatii Bucuresti

Datorita timpurilor in plina miscare, cunoasterea limbii chineze este un punct forte al cunoasterii. Copiii cursanti la Academia Einstein vor dobandi acest atu in cadrul Atelierului "Confucius" de Limba Chineza desfasurat in parteneriat cu Institutul Confucius. 

Summer Schools in Europe.eu

Fondat de catre Utrecht Summer School, Summer Schools in Europe.eu este punctul de plecare spre a explora Europa, un continent de o mare diversitate in cultura si identitate. Studiind in strainatate elevii si studentii isi pot dezvolta abilitatile de comunicare si spiritul de echipa. 

Family  EXPO & Festival

Cu o expertiza de peste 6 ani pe piata de parenting, cu peste 80 de evenimente organizate in 15 orase, Parenting ADS a adunat in ultimii 3 ani peste 15.000 de parinti la conferintele Social Moms si Parenting Academy si a ajuns in casele a peste 1 milion de parinti prin intermediul transmisiilor online ale acestor conferinte.
In acest context, Family EXPO & Festival, vine ca o completare naturala a proiectelor Parenting ADS. 

Code School Clubs

Profesiile viitorului vor avea o mare componentă legată de tehnologie așa că trebuie să pregătim generațiile care vin pentru cariere care acum nici nu există. De aceea, Code School Clubs reprezinta o serie de ateliere de tehnologie, prin care copilul tău poate dobândi cunoștințele din domeniul IT și știintele exacte de care va avea nevoie, indiferent de profesia pe care o va alege. 

EECentre European Examinations

Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.

De asemenea, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE este organizatorul celui mai iubit Concurs International de limba Engleza pentru copii KOALA International Competition.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII


Stefania Stoica 

Director Consilier

Telefon 0734193424

 

Strada Subcetate nr.118

sector 1 cod postal 012817

Bucuresti